fbpx

Over ons


Over ons

De Magneet is in 1934 begonnen als manufacturenwinkel van onder andere lingerie en huishoudelijke benodigdheden. Sinds 1977 verkopen we lingerie en vijf jaar later zijn we begonnen met protheselingerie. Met decennia aan vakkennis helpen we je graag.

De Magneet Lingerie

Bij De Magneet Lingerie verkopen we lingerie, nachtmode, badmode en beenmode. Kwaliteit, aandacht en lingerie op maat zijn onze kernwaarden. Geen slecht passende stukken die na een paar keer wassen hun pasvorm verliezen, maar luxelingerie die jouw lichaam omhelst. We vinden het daarbij belangrijk om er voor iedereen te zijn: voor de man, voor de vrouw met een kleine cupmaat maar juist óók voor de vrouw met een maatje meer. Bij make-up is de basis het belangrijkste. Die begint met de juiste foundation! Zo is het ook met kleding: zonder goede lingerie/foundation zit jouw bovenkleding ook minder mooi. Je wordt bij ons geadviseerd door ervaren, goed opgeleide professionals die graag met je meekijken of alles perfect zit. Zo kunnen we bijvoorbeeld jouw cupmaat voor je opmeten en adviseren we je met de juiste lingerie voor jouw situatie. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen?

Verder zijn wij gespecialiseerd in protheselingerie, geschikt voor vrouwen die een borstoperatie hebben gehad aan één borst of aan beide borsten. Onze mammacare-specialisten zijn opgeleid om te helpen met het vinden van de juiste lingerie voor jouw situatie.

Reviews

We waren wel een beetje zenuwachtig want een 1e aanmeting van een borstprothese is niet niks. Maar we werden al snel op ons gemak gesteld en er werd met welgemeende aandacht naar ons geluisterd. De omvang werd gemeten en de prothese en bh pasten perfect… In 1 keer de juiste maat en de type bh… Dat getuigd toch van vakkennis en de goede reputatie die De Magneet al jaren weet te behouden. Je hebt zelf geen gedoe met de ziektekostenverzekering want dat wordt voor je gedaan. Vandaag hoefde m’n zus alleen maar te passen en een mooie goed zittende bh te kiezen die zij mooi vind. Na iets meer dan een uur later, liepen m’n zus en ik met een heel gelukkig gevoel en blije gezichten weer De Magneet uit…

- Ankie Jacobs

Zeer goed geholpen, vriendelijk en meedenkend! Ik voel me weer vrouw met mijn nieuwe prothese en mooie bh en ook nog een badpak waar prothese in kan, kortom SUPER! Ook fijn om door deskundige geholpen te zijn, pluim waard!

- Angelique van der Stelt

Hele aardige behulpzame dames en een groot assortiment. Top!

- Annegreeth Van der Linden - Lodder

Maak een afspraak voor je borstprothese

We hebben een ruim assortiment borstprotheses en bijpassende lingerie. We vinden altijd een zo goed mogelijke oplossing voor je specifieke situatie.