fbpx

Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

Ankie Jacobs

Den Haag

We waren wel een beetje zenuwachtig want een 1e aanmeting van een borstprothese is niet niks. Maar we werden al snel op ons gemak gesteld en er werd met welgemeende aandacht naar ons geluisterd. De omvang werd gemeten en de prothese en bh pasten perfect… In 1 keer de juiste maat en de type bh… Dat getuigd toch van vakkennis en de goede reputatie die De Magneet al jaren weet te behouden. Je hebt zelf geen gedoe met de ziektekostenverzekering want dat wordt voor je gedaan. Vandaag hoefde m’n zus alleen maar te passen en een mooie goed zittende bh te kiezen die zij mooi vind. Na iets meer dan een uur later, liepen m’n zus en ik met een heel gelukkig gevoel en blije gezichten weer De Magneet uit…

Angelique van der Stelt

Den Haag

Zeer goed geholpen, vriendelijk en meedenkend! Ik voel me weer vrouw met mijn nieuwe prothese en mooie bh en ook nog een badpak waar prothese in kan, kortom SUPER! Ook fijn om door deskundige geholpen te zijn, pluim waard!

Annegreeth Van der Linden - Lodder

Den Haag

Hele aardige behulpzame dames en een groot assortiment. Top!

Carol Maria van Gisbergen

Den Haag

Ik heb een behoorlijk grote maat/cup B-h. Als zoveel vrouwen die ik ken, kocht ik vroeger bij de gangbare lingeriezaken veel te kleine cups. Ook de badpakken waren een enorm probleem. Grote cups met een veel kleinere rest maat badpak, zijn moeilijk te vinden. Ik werd door een vriendin getipt om deze zaak eens te bezoeken.” De Magneet” het klonk niet sexy, niet aantrekkelijk maar het was wel toepasselijk. Eenmaal ter plekke zag ik hoe vrouwen als een magneet aangetrokken werden. Vrouwen na borstoperaties, te grote te kleine bosten, mooi onder en bovengoed van superieure kwaliteit. Geweldig! Als de beugels van m’n bh breken, ondanks het gebruik van een waszakje, repareren ze deze in no time. Discreet, ter zake kundig en met vriendelijk verlichting in het ruime pasgedeelte.Voor mij geen andere winkel. Twee keer per jaar bezoek ik deze zaak (ik woon in Spanje) en ga na aankopen altijd weer blij de winkel uit. De beste, de meest klantvriendelijke, mooiste, persoonlijkste lingeriezaak die ik ooit ben tegengekomen. Ook nog laagdrempelig (voor ik dat vergeet te melden). Ennne…ik heb geen aandelen en krijg ook geen speciale korting voor dit bericht 😉

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over ons? Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

Maak een afspraak voor je borstprothese

We hebben een ruim assortiment borstprotheses en bijpassende lingerie. We vinden altijd een zo goed mogelijke oplossing voor je specifieke situatie.