fbpx

Protheselingerie

Passend advies voor passende lingerie

Wat een uitdaging kan het zijn: goede lingerie vinden na een borstoperatie. Je wilt graag lingerie die functioneel is en fijn zit, maar het is wel wat waard als het er ook mooi uitziet. Niet alleen de lingerie, maar het gehele plaatje. Goed in je lingerie zitten is goed in je vel zitten, vinden we bij De Magneet Lingerie. Waar begin je dan?

Borstprotheses

Juist omdat het totaalplaatje voor veel vrouwen zo belangrijk is, verzorgen wij borstprotheses en de lingerie die daarbij hoort. De Magneet Lingerie heeft een privé-paskamer voor het discreet passen en aanmeten van een prothese. Wij nemen alle tijd voor je die nodig is, totdat alles precies goed zit. Doordat een prothese de temperatuur van uw ‘oude’ borst aanneemt, zal de prothese snel organisch voelen. Wist je trouwens dat er speciale zwemprotheses zijn voor wanneer je te water gaat? We helpen je ook graag bij het vinden van de juiste badmode.

Maak een afspraak voor jouw borstprothese

We hebben een ruim assortiment borstprotheses en bijpassende lingerie en helpen je tot de perfecte oplossing gevonden is. Om tot het beste resultaat te komen, vragen wij je een afspraak te maken. Zo ben je er zeker van dat de paskamer en onze mammacare-specialist voor je beschikbaar is en deze alle tijd voor je kan nemen.

Met de meeste zorgverzekeraars is een overeenkomst afgesloten, zodat jouw prothese in het algemeen rechtstreeks gedeclareerd kan worden. We zijn een SEMH-gecertificeerde leverancier van borstprotheses en hebben gediplomeerde mammacare-specialisten in huis. We werken met diverse leveranciers van borstprotheses, zodat er altijd wat voor je bij zit. Wil je een afspraak maken voor een prothese of heb je nog vragen over protheselingerie? Bel dan 070 – 325 43 89 of vul het contactformulier in.

Mocht er onverhoopt een situatie ontstaan waar wij samen met jou niet uitkomen, dan is het goed om te weten dat wij aangesloten zijn bij de klachten- en geschillenregeling van erisietsmisgegaan.nl. Kijk op de website of bel 035 – 2031585.

Merken

Reviews

We waren wel een beetje zenuwachtig want een 1e aanmeting van een borstprothese is niet niks. Maar we werden al snel op ons gemak gesteld en er werd met welgemeende aandacht naar ons geluisterd. De omvang werd gemeten en de prothese en bh pasten perfect… In 1 keer de juiste maat en de type bh… Dat getuigd toch van vakkennis en de goede reputatie die De Magneet al jaren weet te behouden. Je hebt zelf geen gedoe met de ziektekostenverzekering want dat wordt voor je gedaan. Vandaag hoefde m’n zus alleen maar te passen en een mooie goed zittende bh te kiezen die zij mooi vind. Na iets meer dan een uur later, liepen m’n zus en ik met een heel gelukkig gevoel en blije gezichten weer De Magneet uit…

- Ankie Jacobs

Zeer goed geholpen, vriendelijk en meedenkend! Ik voel me weer vrouw met mijn nieuwe prothese en mooie bh en ook nog een badpak waar prothese in kan, kortom SUPER! Ook fijn om door deskundige geholpen te zijn, pluim waard!

- Angelique van der Stelt

Hele aardige behulpzame dames en een groot assortiment. Top!

- Annegreeth Van der Linden - Lodder

Maak een afspraak voor je borstprothese

We hebben een ruim assortiment borstprotheses en bijpassende lingerie. We vinden altijd een zo goed mogelijke oplossing voor je specifieke situatie.